Vastgoedbeheer

Bureau Vastgoed Intermediair heeft in haar uitgebreide dienstenpakket tevens rekening gehouden met het verder ontzorgen van de verhuurder. Niet alleen vinden wij de juiste huurder voor iedere verhuurder, wij bieden tevens een compleet beheerderspakket aan.

Lees meer
Step 1

Passie voor Vastgoed.

Bent u op zoek naar een leuke woning, dan bent u bij ons op het juiste adres!
Zowel huurders als verhuurders krijgen bij ons de volledige aandacht en kunnen gebruik maken van onze kennis, toewijding en netwerk van professionals.

Dit pakket kan naar uw wensen als verhuurder worden aangepast zodat er een 'custom made' service ontstaat. Wij lichten dit graag verder persoonlijk toe zodat er een duidelijk beeld ontstaat hoe dit er uit zou kunnen zien.

Het vastgoedbeheer laat zich naast het commerciële beheer, kort gezegd de verhuur, onderscheiden in nog 2 aspecten. Het financieel beheer en het technisch beheer.

Wij zijn de aangewezen partij om uw huurders tevreden te houden en tevens uw woning in optimale staat te behouden zodat een gunstige exploitatie gewaarborgd blijft.

Bovenstaande is slechts een kleine impressie van de mogelijkheden. Bureau Vastgoed Intermediair werkt uitsluitend met ervaren en professionele krachten en garandeert hierdoor een succesvolle samenwerking tussen Verhuurder, Huurder en Beheerder.

Interesse?

Hebben wij uw interesse kunnen wekken en wilt u graag verder worden geïnformeerd, dan kunt ons bellen voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij weten zeker dat er een pakket voor u bij zit!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de diensten van Bureau Vastgoed Intermediair, heeft u vragen of interesse in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op

  • Door op verzenden te klikken geeft U toestemming bovenstaande gegevens te verwerken in overeenstemming met ons privacy statement.

Wij zijn ook altijd bereikbaar op het volgende e-mailadres: kirse@bureauvastgoedintermediair.nl