Bouwkundige Keuring

U heeft een geweldig huis gezien en wilt een bod doen? Dan is het tijd voor een gedegen bouwkundige keuring, zodat u met een gerust hart verder kunt gaan met de onderhandelingen.

Lees meer
Step 1

Passie voor Vastgoed.

Bent u op zoek naar een leuke woning, dan bent u bij ons op het juiste adres!
Zowel huurders als verhuurders krijgen bij ons de volledige aandacht en kunnen gebruik maken van onze kennis, toewijding en netwerk van professionals.

De bouwtechnisch inspecteur bezoekt de woning. Tijdens de bouwkundige keuring registreert hij alle zichtbare tekortkomingen, gebreken en achterstallig onderhoud. U ontvangt een overzicht van de herstel- en onderhoudskosten die u op korte en lange termijn maakt.

Op basis van dit bouwkundige rapport kunt u de juiste keuzes maken. En voldoet u aan de wettelijke verplichting om informatie in te winnen over (de gebreken van) de woning die u wil kopen.

Wilt u meer weten over de diensten van Bureau Vastgoed Intermediair, heeft u vragen of interesse in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op

  • Door op verzenden te klikken geeft U toestemming bovenstaande gegevens te verwerken in overeenstemming met ons privacy statement.

Wij zijn ook altijd bereikbaar op het volgende e-mailadres: kirse@bureauvastgoedintermediair.nl